Furnizori

Firma noastra acorda toata atentia calitatii produselor pe care le distribuie, de aceea, in activitatea noastra am reusit sa stabilim si sa dezvoltam relatii de colaborare foarte bune cu importatori directi pentru toata gama de echipamente necesare in executia si intretinerea sistemelor de supraveghere video.

Preturile oferite clientilor, de SEGANIMEX SRL, vor fi intotdeauna, cel mult egale cu cele pe care le practica furnizorii nostri.

Evident, lista furnizorilor prezentati in cele ce urmeaza nu este nici pe departe completa, daca un client anume doreste un produs de la altcineva decat cei din lista noastra, poate sa ne solicite oferta de pret. Vom face tot ce ne sta in putinta sa-i aducem ceea ce doreste la un pret foarte bun.

Bineinteles, colaborarea cu furnizorii nostri nu se rezuma doar la ceea ce vom expune mai jos, ci este valabila pentru toata gama de produse pe care acestia le promoveaza, indiferent de domeniul de aplicabilitate: supraveghere, alarma, detectie incendiu, interfonie, telefonie, networking, etc.

Detalii legate pentru domenii apartinand sistemelor de securitate (altele decat cel de supraveghere video) va putem oferi pentru: sisteme de alarma, control acces si videointerfonie, detectie incendiu.

Digital Video Recordere (DVR): TORA SECURITY SYSTEMS, ENNI VISION, BENTEL SISTEM, KMW SYSTEMS

Camere de supraveghere: TORA SECURITY SYSTEMS, KMW SYSTEMS, ENNI VISION, BENTEL SISTEM, SIEL INVEST

Hard Disk-uri (HDD): EMAG, EVOMAG

Retelistica, componente acces Internet: EMAG, EVOMAG

Surse de alimentare pentru TVCI (TeleViziune cu Circuit Inchis): TORA SECURITY SYSTEMS, ENNI VISION

Cabluri, conectica: MONDOPLAST, ENNI VISION, TORA SECURITY SYSTEMS

Surse neintreuptibile (UPS): MONDOPLAST

Monitoare LED si/sau LCD: EMAG, EVOMAG

Echipamente pentru sonorizare ambientala: SIEL INVEST

 


Comments & Responses

Lasă un răspuns